Hoe gezond zijn jouw cellen?

Gepubliceerd op 11 maart 2021 om 16:54

Hier zie je het meest gedetailleerde live model van een werkende menselijke cel, zichtbaar gemaakt door x-rays, nucleaire magnetische resonantie en met behulp van cryo elektronen microscopische data sets. 
Weet dat je miljarden van deze biologische, chemische minifabrieken in je lichaam hebt. Iedere cel afzonderlijke heeft een onmetelijke intelligentie. Iedere cel heeft namelijk een eigen functie en werking en mag, afhankelijk van de aard, zichzelf ook nog eens delen en vermenigvuldigen.

"Je bent niet je lichaam, je hebt een lichaam"

Dit besef maakt dat je heel andere keuzes maakt en anders met je lichaam omgaat. 

Een van de belangrijkste oorzaken van ziekte is namelijk onwetendheid. Een gebrek aan informatie maakt dat de mens keuzes maakt die niet altijd in het belang zijn van een goed functionerende lichaamscel.

De grootste uitdaging van de menselijke cel vandaag de dag betreft zich te weer te stellen tegen de incoherente frequenties die de voortschrijdende communicatietechnologieën met zich meebrengen. En zodoende het elektropotentiaal van het celmembraan aantasten. Daardoor kunnen zuurstof en voedingsstoffen moeilijker in de cel worden opgenomen en afvalstoffen en koolstofdioxide moeilijker uit de cel worden uitgescheiden. De cel put uit en vergiftigt zichzelf langzaamaan.

Dit verklaart de toenemende burnout klachten, vage vermoeidheidsklachten, de pijnen en allergieën.

"De elektromagnetische energie is DE elementaire energie, waarvan het totale leven van het organisme afhangt.”

Citaat Prof. Dr. Werner Heisenberg Duitse Nobelprijswinnaar voor Fysica

 

De voortschrijdende hoogtechnologische ontwikkelingen hoeven helemaal geen probleem te zijn zolang we weten hoe we ons lichaam mee kunnen laten dansen op zijn eigen natuurlijke frequenties. Dit is waar de frequentie regulatie van Wellure ingrijpt.

Nog maar één stap verwijderd van gezonde cellen en een vitaal leven. Maak nu een afspraak.